Ongelmia MyWidgets kansion löytämisessä ja toiminnassa?

Näkyykö Lisää > Widget valikossa vain stopwatch, vaikka olet tallentanut mielestäsi MyWidgets kansioon muitakin tiedostoja?

Syynä on todennäköisesti ohjelman ensimmäisen käynnistyksen jälkeen muuttunut kansiorakenne. Tämän seurauksena tietokoneella on kaksi MyWidgets kansiota. Kansioselaimen pikavalinta vie sijaintiin

C > Käyttäjät > nimi > O365> Tiedostot > TI-Nspire CX > MyWidgets , mutta vanha toimiva on edelleen sijainnissa

C > Käyttäjät > nimi > Documents > TI-Nspire CX > MyWidgets.

Ongelma voidaan ratkaista kahdella tavalla.

Tapa 1: Käytetään vanhaa kansiota

Tallenna Widgetit vanhaan sijaintiin C > Käyttäjät > nimi > Documents > TI-Nspire CX > MyWidgets. Huomaa, että et voi käyttää pikavalintaa Tiedostot, sillä se vie uuteen sijaintiin. Siirry kansioon vaiheittain alkaen C > ..

Sana Käyttäjät ja Documents voivat olla eri nimellä kielivalinnasta riippuen.

Tapa 2: Käytetään uutta kansiota

Nollataan ohjelman asetukset, jolloin ohjelma siirtyy käyttämään muuttunutta sijaintia:

1. Sammuta ohjelma, mikäli se on päällä (tärkeää)

2. Siirry kansioon %APPDATA% > Roaming > Texas Instruments > Ohjelmasi

3. Anna tiedostolle preferences.properties jokin uusi nimi, vaikkapa preferences_vanha.properties

Kyseiset vaiheet näkyvät videolla https://youtu.be/ETLYB-8Q94o. Videolla tiedosto uudelleennimetään, jolloin vanha jää varmuuskopioksi, mutta ohjelma ei löydä sitä enää. Tiedosto voidaan videosta poiketen poistaa kokonaan. Kyseinen tiedosto sisältää käyttäjän asetukset ohjelman käyttöön, kuten kotikansion sijainnin, jossa myös Widgetit sijaitsevat.

Kun ohjelma käynnistetään uudelleen, ohjelma palaa perusasetuksiin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kulmayksikkö on radiaani ja tietokonesivukoko kämmenlaite. Nämä on siis syytä asettaa taas oman käytön mukaisesti uudelleen.